top of page

Signaal.

Als PCOB Alblasserdam geven we 8 maal per jaar een blad uit dat de titel heeft ”Signaal”. In dit blad worden o.a. de ledenmiddagen aangekondigd en de activiteiten voor de komende maand(en).  Het blad Signaal is ook in te zien op deze website onder het hoofdstuk: Nieuws/Signaal

Nieuwsbrief.

Daarnaast worden onze leden 2 maal per jaar voorzien van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrieven hebben hetzelfde doel als het Signaal, namelijk onze leden informeren over het laatste nieuws, maar in een kortere uitvoering en zonder de advertenties. Nieuws/Nieuwsbrief

Magazine.

Ook krijgen onze leden 8 x per jaar het landelijke Magazine van de PCOB. In dit mooi geïllustreerde blad staan artikelen over wonen en welzijn, veiligheid, koopkracht, digitalisering en zingeving.    

Website.

Vanaf september 2020 hebben we als PCOB Alblasserdam een eigen website om onze leden van informatie te voorzien. Geïnteresseerde bezoekers kunnen op deze manier kennismaken met het werk van de PCOB. 

Verantwoordelijkheid en opmaak.

Het bestuur van de PCOB Alblasserdam is verantwoordelijk voor de inhoud van het Signaal, de Nieuwsbrief en de Website. De uitvoering geschiedt door een redactiecommissie.

bottom of page